7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange e-forhandlere frembyder nu om dage et bredt udvalg af fragtformer. Den mest moderne er p.t. at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente varerne når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er altså ret så praktisk, samt typisk tillige den prisbilligste leveringsmåde.

Du burde lige så vel prøve at få ordren leveret til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig oftest en lille smule mindre prisbillig, men samtidig temmelig fremkommelig. Den prisbilligste leveringsmåde er dog selv at hente produkterne, men dette kræver at du fysisk befinder dig nær internet forhandlerens lager.

Leveringshastigheden kan vise sig at være usædvanlig betydningsfuld forudsat man har brug for din ordre om et øjeblik, så af den grund er det virkelig passende at du kontrollerer den anslåede leveringstid for den pågældende vare.

En række e-shops yder 1 dags levering på mange af deres produkter, men vær obs på at det stiller krav om at bestillingen anbringes inden et fastslået tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få varerne på posthuset inden lagermedarbejderne har fyraften.

En hel del online selskaber sikrer portofri fragt, men for det meste er det under betingelse af at man handler for et fastsat beløb. Desuden burde man beslutte sig for den prisbilligste metode til levering, der tit – uafhængig om man befinder sig ved Køge, Birkerød eller Hammel – er at få kørt produkterne til et afhentningssted.

Få leveret til din privatbolig eller til hvor du arbejder

Det er jo efterhånden meget bekvemt for alle at sammenligne priser på flere internet handler og følgelig har utallige online varehuse set sig nødsaget til at trykke prisniveauet på produkterne – til juniorer, samt til damer og herrer – drastisk, og endda nogle gange yde levering uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig lønnende at besigtige enkelte online forhandlere efter udsalg inden du handler, således at du er sikret at indhente den mest attraktive pris.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du anvende en løsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at godtgøre omkostningerne i flere bidder.

Forinden nogen shopper hos en internet virksomhed kunne man helt sikkert få overblik over butikkens forretningsaftale, men det er ofte ikke særlig spændende.

En anden valgmulighed kunne derfor være at efterse om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket burde være en indikation om at e-forhandleren forsvarer de opstillede regler, foruden at e-forretningen jævnligt kigges til af specialister som har nøje kendskab til reglerne. Desuden tilbydes du chance for assistance, når du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din handel. Klik her for at læse mere.

I øvrigt anbefaler vi at køber er opmærksom på de fundamentale regler gældende for handlen, til eksempel den ombytningspolitik webshoppen lover. På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man altid bevarer ens kvittering, så man en anden gang vil kunne vidne om sin shopping, uanset om du skal købe en gave til en kvinde eller mand.

Undersøg om e-butikken er medlem af e-mærket

Trustpilot leverer i højeste grad fine chancer for at granske en stor gruppe nuværende køberes erfaringer og derved går vi ind for, at du besigtiger online webshoppens kritik forud for at du lægger din bestilling.

Facebook frembyder for øvrigt super pæne genveje til at få indblik i internet forretningens pålidelighed. Desuden er der en række e-handler som giver kunderne mulighed for at aflevere en kritik af virksomhedens service, hvilket lige så vel burde udnyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Websitet finansieres af reklameindtægter. Vi har et tæt samarbejde med en gruppe internet varehuse idet vi markedsfører deres varer, og opnår honorar om de brugere vi sender videre udfører et indkøb.

Vejledning angående produkter og e-butikker værnes om rutinemæssigt, men der tages forbehold for reguleringer der er blevet lavet siden sidste opdatering af de anvendte data.