7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række internet outlets udlover nu om dage alverdens former for fragt. En af de mest moderne er for nærværende pakkeshoppen, som gør det muligt at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Metoden er nemlig ret smertefri, og typisk derudover den mest letkøbte form for fragt.

Du kunne på samme måde planlægge at vælge levering til din bolig eller til dit arbejde. Leveringsmetoden er oftest en tak mere pebret, men tillige yderst fleksibel. Den mest prisbevidste fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men den mulighed afhænger af at du befinder dig i nærheden af online butikkens bopæl.

En stor portion forhandlere på nettet tilsiger dag-til-dag levering på en hel del varenumre, men vær opmærksom på at det forudsætter at bestillingen indsendes forinden et fastslået tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen afsted inden medarbejderne får fri.

Nogle enkelte online virksomheder yder fragt uden beregning, men typisk påkræves det at man køber for et præcist beløb. Derudover må man udvælge den billigste leveringsmetode, hvilket typisk – uanset om man er tæt på Herning, Aabenraa eller Tønder – vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Vurderes af specialister som er inde i de gældende regler

Det er i dag meget ligetil for almindelige dødelige at analysere priser fra flere firmaer på nettet og derved har en lang række forhandlere på nettet fundet det uundgåeligt at stampe prisniveauet på deres varer – til babyer og børn, og ligeledes også til herrer og damer – betragteligt, og endda nogle gange præstere portofri levering.

Dog kan det immervæk være fordelagtigt at tjekke en række e-handler efter udsalg før du bestiller, så man er på den sikre side med at skaffe sig den laveste pris.

Du må ikke desto mindre ikke overse, at i tilfælde af at en internet virksomhed annoncerer et produkt til salg for en pris der kan ses som utopisk tiltalende, er det ofte være et signal om en fup internet shop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis en del af en ordning, der skærmer os overfor bedrageriske internet firmaer.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du udnytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at finansiere betalingen over flere uger.

Tjek om online butikken er e-mærke tilsluttet

Forinden nogen bestiller på en webbutik burde de de facto gennemgå shoppens vilkår, det er dog ofte ikke videre interessant.

En nem løsning kan være at se om online webshoppen er verificeret af e-mærket, da det bør være en indikator for at webshoppen tilslutter sig de danske love, og at online forhandleren regelmæssigt føres tilsyn med af jurister der har meget erfaring med vilkårene. Derudover giver det dig mulighed for support, for så vidt du forvoldes vanskeligheder med din handel.

Foruden dette er det godt at køber er omhyggelig omkring de væsentligste retningslinjer der indvirker på bestillingen, som for eksempel den ombytningspolitik online webshoppen anvender. Derfor er det virkelig relevant, at man til enhver tid bibeholder ens købsbekræftelse, så man fremadrettet vil kunne bevise ordren, uden hensyn til om du leder efter et produkt til en mand eller kvinde.

Enkelte e-butikker lover fragt uden betaling

Trustpilot yder rigtig fine muligheder for at tyde en stor portion nuværende kunders ratings og på grund af dette er det prisværdigt, at du tager et kig på e-firmaets anmeldelser inden du lægger din bestilling.

Facebook resulterer i derudover rigtig fremragende løsninger til at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed. Tilmed ser vi endda e-forretninger som gør det muligt at udfærdige en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde udnyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Vores hjemmeside er finansieret af reklameindtægter. Vi arbejder tæt sammen med en gruppe internet firmaer og markedsfører firmaernes tilbud, og modtager betaling for så vidt en bruger fra vores hjemmeside foretager en handel.