7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Viper Montage Handske Large

Varenummer (SKU): DK5981v3164 Kategorier: , ,
Flere billeder

kr. 16,50

(59 kundeanmeldelser)

Beskyttelse handske med grip i håndfladen, fleksibilitet og god fingerføling.
Super god arbejdshandske hvis man eventuelt skal arbejde med maler, træ eller murearbejde.
Findes i størrelse 9 &10

Farve: Rød/Sort

Størrelser: 9,10

Standarder: EN420

Stof: … læs mere her

Er Viper Montage Handske Large på lager?


Køb Viper Montage Handske Large

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Viper Montage Handske Large

Mange leder efter den billigste Viper Montage Handske Large på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Viper Montage Handske Large fra BN Farver

Viper Montage Handske Large findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores varekategori MALERVÆRKTØJ > SIKKERHEDSUDSTYR > HANDSKER. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Viper Montage Handske Large i den kendte webshop BNFarver.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Viper Montage Handske Large og fordele ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

59 reviews for Viper Montage Handske Large

    Vær den første til at anmelde “Viper Montage Handske Large”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *