7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

SIGURAL 2K Epoxy Gulvmaling 0,62 L A-KOMP 22 SKYGRÅ

Varenummer (SKU): DK6381v3152 Kategorier: , ,
Flere billeder

kr. 319,00

(100 kundeanmeldelser)

2-Komponent vandfortyndbar epoxymaling til indendørs brug.

Produktet består af 2 dele;
en hærder og en epoxydel, som blandes sammen.

LÆS PRODUKTDATABLAD GRUNDIGT FØR BRUG

Tåler mekanisk slitage, vandspild, olier og kemikalier.

Kan anvenses på;
mur og … læs mere her

Er SIGURAL 2K Epoxy Gulvmaling 0,62 L A-KOMP  22 SKYGRÅ på lager?


Køb SIGURAL 2K Epoxy Gulvmaling 0,62 L A-KOMP  22 SKYGRÅ

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
SIGURAL 2K Epoxy Gulvmaling 0,62 L A-KOMP  22 SKYGRÅ

Mange leder efter den billigste SIGURAL 2K Epoxy Gulvmaling 0,62 L A-KOMP 22 SKYGRÅ på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

SIGURAL 2K Epoxy Gulvmaling 0,62 L A-KOMP 22 SKYGRÅ fra BN Farver

SIGURAL 2K Epoxy Gulvmaling 0,62 L A-KOMP 22 SKYGRÅ er en af mange varer her på shoppen og findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig INDENDØRS MALING > GULVMALING > GULVLAK. Der følger også lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din SIGURAL 2K Epoxy Gulvmaling 0,62 L A-KOMP 22 SKYGRÅ i webshoppen BNFarver.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være det produkt på denne side. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

SIGURAL 2K Epoxy Gulvmaling 0,62 L A-KOMP 22 SKYGRÅ og fordele ved at købe online

Hvis du shopper online, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

100 reviews for SIGURAL 2K Epoxy Gulvmaling 0,62 L A-KOMP 22 SKYGRÅ

    Vær den første til at anmelde “SIGURAL 2K Epoxy Gulvmaling 0,62 L A-KOMP 22 SKYGRÅ”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *